Om Pössl

 

Velkommen til frihetsfølelsen.

Pössl bybobiler er som livet selv: Hverdagsbil i dag, varebil i morgen, kontor på hjul i overmorgen og feriebolig i helgen. Mer enn 30 år med solid håndlaget tysk kvalitet og innovasjon, har gjort Pössl til Europas og Norges mest populære bybobil. Mer enn 30 års erfaring, med gode ideer og solide løsninger som kommer deg til gode. Pøssl er selve svaret på en bybobil, her er det ingen tilfeldigheter, kun godt planlagt og funksjonelle løsninger som er designet for bruk.

Kompakt, komfortabel kvalitet. Bli kjent med bybobilen Pössl!

Lyst på bobil, glad i byer og kultur, men skeptisk til å manøvrere, lete etter p-plass og i det hele tatt holde styr på et stort og uvant kjøretøy? Da skal du kikke nærmere på tyske Pössl!

Mobil frihet er herlig, og bybobiler er i vinden som aldri før. Stadig flere er interessert i bobiler som ikke først og fremst er store, men som er kompakte og praktiske. Som for eksempel Pössl en tysk bobilserie i kompakt kvalitet.

Kvalitet på Pøssl produktet er overlegen i bransjen, D-line går under Europas beste kvalitet blant forhandlere noe Pøssl eierene setter stor pris på.

Smidig

Med Pössl trenger du ikke lete febrilsk etter åtte meter lange p-plasser du finner plasser overalt. Ute på landeveien kan du stoppe på rasteplass for en hvil eller du kan parkere midt i sentrum uten stress med å finne hotell. Alle Pøssl passer inn på en vanlig parkeringsplass. 

Smale Norske veier leder ofte ut til de beste opplevelsene, med en Pøssl er det lett å komme frem. 

Smart

Kompakt, ja men smarte innredninger gjør at du likevel opplever en utrolig komfort. Kjøkken er utformet for maksimal utnyttelse med store skuffer. Baderom og særlig rundbad versjonen (R) har gitt Pøssl en fantastisk salgsutvikling. Sengen er størst i markedet samt alle Norske Pøssl leveres med 7 soner komfortmadrasser.

Helt karosseri i stål gir få problemer, og en høy faktor av sikkerhet. 

Økonomisk

Valg av bobil handler også om penger. En mindre bobil er rimeligere i innkjøp en stor og rimeligere i drift, enten det handler om drivstoff, fergebilletter eller campingplassavgift. Dessuten kan du faktisk bruke bilen til annet enn reise også som om den var en stor SUV.

Pøssl sin anerkjente kvalitet gir også en god bruktverdi den dagen du vil ha ny. Og den er ikke dyrere ved innkjøp. 

Pössl – frihet siden 1989

Pössl blir produsert i Isny sør i Tyskland, på Europas største caravanfabrikk. Pøssl har egen hall som ble tatt i bruk i 2018, her produseres bilene på en effektiv og nøyaktig måte etter LEAN systemet.

Pøssl Gruppen er den største produsent av panel van eller Bybobil som den blir kalt i Norge. Pössl startet opp i 1989, året da muren falt og Europa tok et stort skritt mot grenseløs frihet. Les mer på Pössls egen hovedside, poessl-mobile.de