Kari Schibevaag: Med bobil i koronatiden

Begrensningene og nedstengingen som koronaepidemien har påført oss, er en påminnelse om at hverdagen slik vi kjenner den, og som vi ofte tar for gitt, kan endres fra dag til dag.

Jeg er vant til å kunne stikke avgårde når som helst. Derfor var reisebegrensningen på vårparten 2020 en spesielt stor utfordring for meg. Nå som vi endelig kan bevege oss relativt fritt igjen, setter jeg enda mer pris på bobilen min. Selvfølgelig er det fortsatt veldig viktig å følge myndighetens retningslinjer, og det sier seg selv at jeg overholder alle tiltak, ettersom atferden til hver enkelt av oss kan ha stor innflytelse på vår fremtidige hverdag, vår fritid og vår frihet til å reise.

Jeg er endelig tilbake i min Pössl 2WIN R. Bobilen min er sannsynligvis det tryggeste stedet for meg i disse tider. Jeg vil kjøre gjennom Norge, stoppe på øde steder og nyte freden og roen alene eller sammen med noen få nære venner. Hva kan være bedre enn å reise med ditt eget hjem, å bestemme selv hvilke mennesker du vil kontakte og flykte fra korona i hverdagen med dine egne «fire vegger» rundt deg? Jeg har alt jeg trenger med meg: en dusj, et toalett, et kjøkken og min egen seng. Jeg har et stort kjøleskap med god lagringsplass. Da kan jeg alltid handle mer om gangen, og trenger sjeldnere å gå i butikken. 

Min Pössl 2WIN R er veldig kompakt og dynamisk å kjøre. Derfor er det lett for meg å komme til avsidesliggende steder som er vakre og fremfor alt ikke overfylte.

Bobilen har utvilsomt gjort livet lettere i koronatiden. Siden jeg alltid har alt fritidsutstyret mitt (kiteboards, dykkerdrakter, pumper osv.) og alt annet jeg trenger i det daglige ombord, utsetter jeg meg selv og andre for svært lav smitterisiko. Derfor kan jeg fortsette livet mitt stort sett som før. Jeg er en absolutt eventyrer som tjener penger mens jeg reiser, og takket være min Pössl 2WIN R bobil kan jeg fortsette å gjøre dette også i fremtiden.

For øyeblikket sitter jeg med kartet mitt foran meg. Det bruker jeg nesten hver dag til å lete etter små, vakre og stille steder i nærheten. Så fortsetter jeg gjerne til nye kystbyer og landsbyer som jeg blir bedre kjent med, eller til strender jeg vil surfe på.

Hver dag ser jeg frem til nye eventyr med min Pössl 2WIN R!

Jeg håper på en fantastisk kommende sesong med bobilen min i villmarken og håper at du også kan se frem til en tur med dine kjære og selvfølgelig din egen Pössl bobil.

God tur overalt!

Kari